Видео

Підсумки року ФТУ. Нагородження.
все видео

Кубок Девіса. Все, що нам відомо про матч в Ізраїлі. Планується найсильніший склад збірної України

З 15 по 17 вересня відбудеться матч першого кола плей-офф Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Девіса між збірними командами Ізраїлю та України. Нагадаємо – обидві збірні зазнали поразки від команди Португалії, тільки Ізраїль вже в стартовому раунді, а ми в другому. Але загальної ситуації це не змінило. Що ми, що наш найближчий суперник втратили гарантоване право перебування в Першій групі та маємо тепер його захищати.

Переможець вересневого протистояння залишиться в Першій групі на сезон 2018 року, а тому, хто програє, доведеться в жовтні виборювати це право в боротьбі або з Румунією, або Австрією.

Оскільки за правилами Кубка Девіса, якщо відбувається повторна зустріч одних й тих самих команд, то матч має проходити на території тієї збірної, яка до цього побувала в гостях, то з усіма суперниками, які вже визначилися, чи ще можуть з’ясуватися, Україна гратиме на виїзді. У вересні – в Ізраїлі.

Господарі вже визначилися з місцем проведення. Матч відбудеться на стадіоні, що називається Canada Stadium, а розташований він в містечку Рамат-Хашарон неподалік від Тель-Авіву. Навколо відкритого хардового корту розташовані трибуни, які вміщують 4 500 глядачів. Середня температура повітря в цей період становить 34 градуси за Цельсієм.

Тим, хто хоче підтримати нашу національну збірну, яку очолює Андрій Медведєв, напевно вже можна починати розробляти плани своєї подорожі. Найближчий до місця події аеропорт – Ben Gurion.

Капітан збірної Андрій Медведєв наразі веде перемовини з гравцями, які можуть виступити за збірну. Серед кандидатів: Олександр Долгополов, Сергій Стаховський, Ілля Марченко, Артем Смірнов, Денис Молчанов – найкращі наші тенісисти.

Прес-служба ФТУ

26.06.2017
http://www.ukrtennis.com


Коментарии

comments powered by HyperComments