Видео

Підсумки року ФТУ. Нагородження.
все видео

Кубок Девіса 2016. Україна зіграє або з Австрією, або з Португалією

В Чилі відбулося жеребкування Кубку Девіса на наступний рік. В Першій Євро-Африканській зоні Україна отримала четвертий номер посіву, а це означало, що матч першого кола ми грати не будемо, а почнемо одразу з другого раунду. А там нашим суперником стане переможець протистояння між збірними Австрії та Португалії.

З Португалією ми останній раз зустрічалися в 2008-му році вдома на кортах БТК «Мегарон» (перемогли з рахунком – 5:0), отже тепер, якщо доведеться боротися саме проти португальців, то матч пройде для нас на виїзді. А от з Австрією все навпаки – гратимемо вдома, адже попередня зустріч відбулася в гостях в 2001-му, де ми поступилися – 1:4.

Щодо інших команд Першої групи Євро-Африканської зони.

 Перший номер посіву, Іспанія, в другому колі вийде на переможця двобою між Румунією та… тією командою, яка виграє цього року останній раунд плей-офф, а там може опинитися або Литва, або Словенія.

Словаччина (2) зустрінеться з переможцем бою між Угорщиною та Ізраїлем.

Голандія (3) буде змагатися або з Росією, або Данією чи Швецією, які так само, як і Литва з Словенією ще мають посперечатися наприкінці жовтня – початку листопада між собою за право залишитися в Першій групі Євро-Африканської зони.

Нагадаємо, що збірна, яка перемагає в другому колі, потрапляє до плей-офф Світової групи.

Дякувати за цей шанс, який випав Україні, ми маємо непереможному складу, який здобув надважливу для нас звитягу в Литві. Наші герої: Ілля Марченко, Денис Молчанов, Владислав Манафов і Марат Девятьяров.

Прес-служба ФТУ

24.09.2015
http://www.ukrtennis.com


Коментарии

comments powered by HyperComments